Ammoniumbicarbonaat

Ammoniumbicarbonaat
. *Prijzen zijn inclusief btw
Ammoniumbicarbonaat of kort gezegd ammonium, wordt veel gebruikt voor het maken van eierkoeken. Ook bekend als vlugzout, bakkers ammonia  en hartshorn zout. Het geeft een explosieve en snelle werking voor producten die kort gebakken worden zoals eierkoeken en koekjes. Niet te gebruiken voor cake en taart, alleen voor vlakgebak, niet dikker dan een eierkoek, de vrijkomende gassen moeten goed uit kunnen wasemen.

Dosering: 1 theelepel (4g) op 500g bloem.

Het ammonium is verkrijgbaar in 80 gram, 200 gram, 900 gram en 12,5kg

Dit artikel is beschikbaar in diverse formaten

Ammoniumbicarbonaat

Ammoniumbicarbonaat of kort gezegd ammonium, wordt veel gebruikt voor het maken van eierkoeken. Ook bekend als vlugzout, bakkers ammonia  en hartshorn zout. Het geeft een explosieve en snelle werking voor producten die kort gebakken worden zoals eierkoeken en koekjes. Niet te gebruiken voor cake en taart, alleen voor vlakgebak, niet dikker dan een eierkoek, de vrijkomende gassen moeten goed uit kunnen wasemen.

Dosering: 4g op 500g bloem.

Het ammonium is verkrijgbaar in 80 gram, 200 gram, 900 gram en 12,5kg
C1534
€ 164.00

Ammoniumbicarbonaat

Ammoniumbicarbonaat of kort gezegd ammonium, wordt veel gebruikt voor het maken van eierkoeken. Ook bekend als vlugzout, bakkers ammonia  en hartshorn zout. Het geeft een explosieve en snelle werking voor producten die kort gebakken worden zoals eierkoeken en koekjes. Niet te gebruiken voor cake en taart, alleen voor vlakgebak, niet dikker dan een eierkoek, de vrijkomende gassen moeten goed uit kunnen wasemen.

Dosering: 1 theelepel (4g) op 500g bloem.

Het ammonium is verkrijgbaar in 80 gram, 200 gram, 900 gram en 12,5kg
C1506
€ 4.95

Ammoniumbicarbonaat

Ammoniumbicarbonaat of kort gezegd ammonium, wordt veel gebruikt voor het maken van eierkoeken. Ook bekend als vlugzout, bakkers ammonia  en hartshorn zout. Het geeft een explosieve en snelle werking voor producten die kort gebakken worden zoals eierkoeken en koekjes. Niet te gebruiken voor cake en taart, alleen voor vlakgebak, niet dikker dan een eierkoek, de vrijkomende gassen moeten goed uit kunnen wasemen.

Dosering: 1 theelepel (4g) op 500g bloem.

Het ammonium is verkrijgbaar in 80 gram, 200 gram, 900 gram en 12,5kg

C1512
€ 2.40

Ammoniumbicarbonaat

Ammoniumbicarbonaat of kort gezegd ammonium, wordt veel gebruikt voor het maken van eierkoeken. Ook bekend als vlugzout, bakkers ammonia  en hartshorn zout. Het geeft een explosieve en snelle werking voor producten die kort gebakken worden zoals eierkoeken en koekjes. Niet te gebruiken voor cake en taart, alleen voor vlakgebak, niet dikker dan een eierkoek, de vrijkomende gassen moeten goed uit kunnen wasemen.

Dosering: 1 theelepel (4g) op 500g bloem.

Het ammonium is verkrijgbaar in 80 gram, 200 gram, 900 gram en 12,5kg
C1511
€ 16.75
Ingrediënten: ammoniumbicarbonaat