Ascorbinezuur

Ascorbinezuur
.
Ascorbinezuur wordt als antioxidant gebruikt. Het voorkomt verkleuring van vruchten en groenten conserven en fruitpurees.

Dosering: 0,5 gram voor 1 liter koude dranken

Ascorbinezuur als broodverbetermiddel verhoogd het gashoudend vermogen van tarwedegen en verhoogd daarmee de luchtigheid van het brood. Voor een zwak meel is meer ascorbinezuur nodig dan voor een sterk meel (glutenkwaliteit).

Dosering in broodproducten:
Ascorbinezuur 0,003% op het meelgewicht ter verbetering van de glutenkwaliteit

Ascorbinezuur is verkrijgbaar in 15g, 60g, 150g, 700g en 10kg


Dit artikel is beschikbaar in diverse formaten

Ascorbinezuur

15g

C1749
€ 1.50
15g

Ascorbinezuur

60g

C1750
€ 4.75
60g

Ascorbinezuur

150g

C1751
€ 9.95
150g

Ascorbinezuur

700g

C1752
€ 36.50
700g

Ascorbinezuur

10kg

C1685
€ 370.00
10kg
Ingrediënten: ascorbinezuur